Авторитетната британска телевизия Би Би Си стана жертва на скандална ситуация,

...
Авторитетната британска телевизия Би Би Си стана жертва на скандална ситуация,
Коментари Харесай

Уникален цирк в Би Би Си! Подигравка с култови личности

Авторитетната английска телевизия Би Би Си стана жертва на скандална обстановка, при която в народен ефир бяха излъчени еротични звуци в предаването „ Мач на деня “, отдадено на дуела от ФА Къп сред Уулвърхемптън и Ливърпул (0:1).

Когато водещите в студиото – футболните митове Гари Линекер и Полс Инс, както и гостът им Дани Мърфи, започнаха да разясняват упованията си за мача, гласовете им бяха заглушени от порно стенанията. При включването от терена на Алън Шиърър Линекер с усмивка заяви, че в студиото е малко шумно и не се чуват добре думите на някогашния голмайстор на Нюкасъл.
-->
В последна сметка беше разкрито по какъв начин еротичните звуци са прозвучали в ефира. Всичко се е случило посредством остарял мобилен телефон, който е бил надъхан да издава стенанията вместо мелодия при позвъняване. Апаратът е бил залепен на прикрито място към апаратурата на „ Би Би Си “.

„ Открихме го, залепен на гърба на декорите. Саботаж, който беше извънредно занимателен “, написа Гари Линекер в „ Туитър “, публикувайки фотография на телефона., написа Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР